Tapahtumat

Tälle sivulle on koostettu tapahtumia, joissa käsitellään mm. tekoälyä, digitalisaatiota ja muuta aihepiiriin liittyvää.

 Naiset #digiajassa -seminaari

Keskiviikkona 2.5.2018 klo 15-18:30
Eurooppasali, Malminkatu 16, Helsinki 

Seminaarissa tarkastellaan digitalisaatiota, tekoälyä ja robotisaatiota mahdollisuutena edistää sukupuolten tasa-arvoa ja naisten työelämäosallisuutta. Tilaisuus on täynnä, mutta sitä voi seurata suorana striiminä Naisjärjestöjen Keskusliiton Facebook-sivuilta (https://www.facebook.com/naisjarjestot/).

Tekoäly ja robotiikka digitalisoituvassa yhteiskunnassa

Tiistai 8.5.2018 klo 16-19:30
Tekniskan salit, Eerikinkatu 2, Helsinki 

TIVIAn (Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset) ja jäsenyhdistysten järjestämässä seminaarissa pohditaan, mitä vaikutuksia tekoälyllä ja robotiikan yleistymisellä on mm. oppimiseen ja opetukseen, lainsäädäntöön ja voisiko niiden avulla rakentaa ymmärrystä myös ihmisten välille. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Elements of AI -kurssi

Maanantai 14.5.2018 alkaen
Verkkokurssi

The Elements of AI -kurssi on Helsingin yliopiston ja Reaktorin yhteistyössä tarjoama maksuton verkkokurssi. Se on suunnattu opiskelijoille ja työelämässä oleville omien alojensa ammattilaisille. Tarkoituksena on tarjota keinoja ymmärtää, miten tekoäly tulee vaikuttamaan tulevaisuuden elämäämme.

AI Monday

Maanantai 14.5.2018 klo 16:30
EIT Digital, Aalto Open Innovation House, Maarintie 6, Otaniemi 

AI Monday on kerran kuukaudessa järjestettävä verkostoitumistilaisuus tekoälystä kiinnostuneille. Tapahtumasarjan tavoitteena on lisätä tietoa ja rohkaista yrityksiä hyödyntämään tekoälyä.

Hyvinvoinnin palveluoperaattori -hankkeen sidosryhmäfoorum

Torstai 17.5.2018 klo 11:15-16:15
Sitran Juhlatila, Itämerenkatu 11-13, Helsinki 

Toukokuun foorumin teemana on hyvinvointidatan hyödyntämisen eettiset kysymykset ja luottamuksen rakentuminen. Tilaisuudessa tarkastellaan hyvinvointitiedon hyödyntämisen eettisiä kysymyksiä useasta eri näkökulmasta. Ilmoittautuminen.

SHIFT Business Festival 2018

Tuesday to Wednesday 22-23 May, 2018
Kakolan lääni, Turku

Where industry meets tech. At SHIFT you can participate in round-table discussions, one-on-one meetings, and workshops, as well as listen to great conversation between upcoming talents and thought leaders.

Kino Ruukki – A.I. Tekoäly 26.5.2018

Lauantaina 26.5. klo 10
Kellokosken Ruukin Yritykset, Vanha valtatie 190, Tuusula

Lauantaiset Kinobrunssit herkutellaan Kinuskillassa. Brunssihintaan sisältyy elokuva. Elokuvana “A.I. Tekoäly”. Ohjaus Steven Spielberg, 2001.

Työnteon murros: kollegana robotti

Torstaina 7.6. klo 8:30-10
Humapin toimisto, Bulevardi 6 A 14 , Helsinki

Valmistaudu uusien työkavereidesi tuloon jo nyt ja tule luomaan merkityksiä uusille vuorovaikutussuhteille kesäkuun talk show -tilaisuuteemme. Tule siis keskustelemaan rakkaudesta työhön sekä luomaan yhdessä merkityksiä työn tulevaisuudesta! Mukana myös Humapin asiantuntijat Jukka-Pekka Heikkilä ja Marika Schaupp. Ilmoittautuminen

Mydata 2018

Wednesday to Friday 29-31 August, 2018
Helsinki, Finland

The MyData 2018 conference invites you to join and enjoy all the flavours of MyData – Business, Legal, Tech, and Social. It takes dialogue and collective action across the whole spectrum of expertise to implement our vision of a fair digital society. The non-profit conference is organized by the non-governmental organization Open Knowledge Finland, Aalto University, and the French think tank Fing. MyData 2018 programme

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *